Home -> Kompanija

KOMPANIJA NEVA doo

 NEVA d.o.o. osnovana je 19.07.2001.godine u Čačku.

   Razvojni put ovo preduzeće je započelo sa proizvodnjom plastizola za prehrambenu industriju, tzv. zaptivne mase za krunski zatvarač. Cilj je bio supstitucija uvoza ovog proizvoda postizanjem visokog kvaliteta.

   Tokom 2002. godine osvojena je proizvodnja PVC plastizola nemenjenih za proizvodnju filtera za gorivo, ulje i vazduh. Ubrzo postajemo glavni dobavljač najveće srpske fabrike za proizvodnju filtera u autoindustriji, preduzeća FRAD iz Aleksinca, a potom i njihov jedini dobavljač.

   U 2003. godini započeto je sa razvojem, projektovanjem i proizvodnjom plastizola koji se koriste u autoindustriji kao podna, antizvučna i mehanička zaštita, zaptivnih masa i lepkova. Te godine NEVA postaje dobavljač ZASTAVA AUTOMOBILA za ove vrste proizvoda.

   Od 2003.godine do 2008. godine NEVA Čačak je razvila je oko 15 proizvoda i delova za fabriku ZASTAVA AUTOMOBILI Kragujevac. Veliki broj ovih proizvoda, zahvaljujući odličnom kvalitetu, supstituisao je dotadašnji uvoz. Pored toga naši proizvodi su ugrađeni na novi model ZASTAVA 10.

   Put od ideje, preko razvoja i osvajanja novog proizvoda NEVA je zasnivala na sopstvenim resursima. Razvoj, projektovanje i proizvodnja svakog proizvoda pratio je i razvoj internih metoda kontole kvaliteta, ulaznih sirovina, proizvodnog procesa i gotovog proizvoda. Svaki proizvod je morao proći kroz postupak homologacijije i morao je ispunjavati Tehničke uslove koji su zahtevani od strane kupaca i obezbeđenje ujednačenog kvaliteta.

   Proizvodnja se zasniva većim delom na sirovinama iz uvoza od svetski poznatih dobavljača.

   Pored investiranja u razvoj tehnologije novih proizvoda, preduzeće NEVA 2006. godine investira u savremen proizvodni prostor površine 700 m2, a zatim i u opremu i uređaje.

   Razvojni put preduzeća NEVA, dobra poslovna politika uslovili su da 2008 god. pristupi uvođenju i uvede sistema kvaliteta ISO 9001:2000.

   U 2008. godini NEVA osvaja proizvodnju poliuretana namenjenih za autoindustiju i građevinarstvo.

    Sa ciljem unapređenja i efikasnijeg razvoja proizvoda, projektovanja i razvoja internih metoda kontole kvaliteta, ulaznih sirovina, proizvodnog procesa i gotovog proizvoda, preduzeće NEVA 2009. godine uvodi sistem kvaliteta ISO 9001:2008.

   U 2010. godini preduzeće NEVA težište svojih poslova usmerava na projektovanje i proizvodnju procesne opreme.

Preduzeće NEVA trenutno ima 6 zaposlenih.

 DIREKTOR:

PETAR STARČEVIĆ,dipl.ing.teh.

 

Dobrodošli na prezentaciju Neva.co.rs

Home

Kompanija

Proizvodi

Kontakt

 

zastava-vb

Copyright (c) 2010 by Neva doo, Trbusani, Čačak
Software - First-Best Software solution


Optimized for IE 8.xx, Mozila Fairfox 3.xx, Google Crome 7.xx and for 1024x768